Go Big or Go Home

0
1747

 

In de afgelopen jaren zijn er enorm veel foodtrucks bijgekomen in Nederland. Jonge starters met een passie voor lekkere en gezonde voeding die hun eigen ding doen en daarmee hun knaken verdienen.

De inspiratie voor het maken van de allerlekkerste gerechtjes halen ze vanuit de hele wereld. In landen als Azië en zelfs in Groot Brittanië is het een onderdeel van de straatcultuur ‘eten’ op straat, of je nu een zakenman of arme student bent, iedereen haalt -en eet zijn lunch of maaltijd buiten de deur.

LN2_Ice
IJs maken met vloeibare stikstof, het kan allemaal bij Big Taste.

Gerechten van over de hele wereld gecentreerd op één festival midden in de stad Leeuwarden!  Geen nietszeggende hap, maar ruim baan voor eten en drinken dat met aandacht en trots is gemaakt!
Krijg je al trek? Zet dan 13 tot en met 16 mei in je agenda, want dan vindt het Foodtruckfestival Big Taste plaats op de Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden! Ook dit jaar is de line-up van trucks om je vingers bij af te likken. 

Geniet van heerlijk streetfood vanuit de hele wereld, ontmoet vrienden en familie en neem er een koel drankje bij. Daarbij zijn ook tal van optredens, bands en streetperformers die zorgen voor de hele entourage van dit hippe festival. 

Heb je zin in een sparerib, 100% rundvleesburger, super healthy of die tasty brownie, je kunt het allemaal proeven op het Big Taste Festival. Alle foodtrucks in Leeuwarden werken met verse ingrediënten en passie, en dat proef je! Neem vrij, plof neer en geniet van al dit lekkers! Het festival is ook dit jaar gratis toegankelijk en we werken met statiegeld voor het glaswerk.

Tot snel, op het Big Taste Festival!