Je bent jong en je wilt wat

0
1588

 

Risin’ up is een hiphop evenement waar bij wij podium bieden aan lokaal talent. Jong of oud ervaren of onervaren het maakt allemaal niet uit. Want de bedoeling van Risin’ up is dat lokale talenten van het noorden hun stem kunnen laten horen om ze zo hoger op te laten komen .

Risin’ up is een hiphop evenement waar bij wij podium bieden aan lokaal talent. Jong of oud ervaren of onervaren het maakt allemaal niet uit. Want de bedoeling van Risin’ up is dat lokale talenten van het noorden hun stem kunnen laten horen om ze zo hoger op te laten komen .
Bij Risin’ up kiezen wij vier artiesten uit voor in de line-up maar als er meer mensen willen op treden kunnen ze altijd de open mic (microfoon) pakken. De entree van Risin’ up is altijd gratis, en iedereen is welkom 6 mei was de eerste editie van Risin’ up. Het werd gehouden in de Neushoorn in de kleine zaal ‘de arena’. We hadden vijf artiesten op het podium staan en de zaal was helemaal vol met mensen het was een geslaagde 1ste editie. 8 juli is de volgende editie van Risin’ up. Het word weer gehouden in de Neushoorn in de kleine zaal ‘de arena’. Er worden weer vier mensen uit gekozen om op te treden, iedereen mag altijd de open mic pakken en een kleine show geven want daar is bij Risin’up alle ruimte voor! Risin’ up is een concept van het Leeuwarder collectief (LC)
Auteur – Libo Moslemani.