Leeuwarder Keukenhal Trading Company

0
1716
keukenhalleeuwarden
Leeuwarder Keukenhal

De familie Bosgraaf zit sinds jaar en dag in de handel. In 1939 begon pa Bosgraaf een autosloperij op de boterhoek, in die tijd werd je auto nog ouderwets gesloopt met een grote sloophamer.

Gerrit bosgraaf lag in de jaren 60/70 als 10 jarig jochie toen al onder de auto om pa te helpen. Toen hij 12 jaar was ging Gerrit naar de LTS maar dit had hij al heel rap bekeken, zonder studie kon je je centen ook wel verdienen dacht hij.

En hij kreeg gelijk, begonnen als portier op de Tuinen als 16 jarige jongen en daarna allerlei ervaringen opgedaan in vele branches. Autohandel, witgoedhandel, MikMak, het maakt allemaal niet uit dacht Gerrit, su lang as ik er maar een paar knaken aan verdienen kin.

Sinds januari 2016 zit de familie Bosgraaf op de Kelvinstraat 4 met de: LEEUWARDER KEUKEN HAL Trading Company. Hier kun je onder andere terecht voor wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kortom er is van alles te krijgen.

Kom kijken in de showroom of bel naar 06-50675499