Saranti heeft een nieuwe aanwinst, namelijk een splinternieuwe trapeze installatie. Afgelopen weekend is de installatie opgeleverd door Microtruss uit Leeuwarden en gelijk opgebouwd op het plein voor de residentie van het circus.

Saranti heeft een nieuwe aanwinst, namelijk een splinternieuwe trapeze installatie. Afgelopen weekend is de installatie opgeleverd door Microtruss uit Leeuwarden en gelijk opgebouwd op het plein voor de residentie van het circus.

Nanouk van der Wal, voorzitter van Saranti: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze installatie, we kunnen nu het luchtwerk letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau brengen. Vandaag hebben we met een aantal medewerkers geoefend met opbouwen en zijn de artiesten meteen in de doeken geklommen. Wij zijn de fondsen en instanties die dit mogelijk hebben gemaakt ontzettend dankbaar!’

Op zaterdag 28 mei stond Saranti met de nieuwe trapeze op het Fries Straatfestival in Leeuwarden op het Burmaniaplein bij het stadskantoor aan de Nieuwstad. De trapeze installatie is mede mogelijk gemaakt door Microtruss, Prins Bernhard Cultuurfonds Friesland, P.W. Janssen’s Friesche stg., LOF, Poiesz Sponsoractie, Grote Clubactie en stg. Jeugdcircus Saranti.