MENAAM – De woningmarkt herstelt en daarmee ook de vraag naar nieuwbouwwoningen. Mede door de historisch lage rente zit er weer beweging in de woningmarkt. Voor veel mensen staat het sein om te kopen nu op groen. Friesbouw ontwikkelt in Menaam een fraai project, bestaande uit zes betaalbare twee-onder-een-kapwoningen in
jaren ’30-stijl, gelegen aan De Foarke, aan de rand van het dorp Menaldum (Menaam). De verkoop van dit project is gestart.

Met een moderne uitstraling en betaalbare verkoopprijzen zullen de twee-onder-een-kapwoningen een breed
publiek aanspreken. De woningen kenmerken zich door hun ruime indeling en mooie lichtinval. Dankzij het gebruik van authentieke bouwmaterialen hebben deze bovendien een karakteristieke maar eigentijdse uitstaling. Hier wonen betekent wonen met optimaal wooncomfort. Zo kunnen de kopers kiezen uit diverse meerwerkmogelijkheden zoals een verlenging, bijkeuken of dakvensters waardoor de woning helemaal aan ieders wensen voldoet. Daarnaast beantwoorden de woningen aan alle hedendaagse normen zoals die worden gesteld aan energiezuinigheid
en isolatiewaarden. Wonen aan ‘de Foarke’ betekent kiezen voor de sfeer van een dorp met stadse voorzieningen binnen handbereik. Prachtig wonen, omringd door ruimte en groen, met de stad op amper een kwartiertje rijden. Dat is Menaam (Menaldum) ten voeten uit. Het dorp biedt u zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels, een breed scala aan (sport)verenigingen zoals onder andere tennis, voetbal, kaatsen, gymnastiek
en volleybal. Daarnaast beschikt het dorp over diverse soorten horeca en een bibliotheek. En wie er echt even uit wil, is zo in Leeuwarden, Franeker of Harlingen. Deze historische steden zijn vanuit Menaldum snel te bereiken met auto en bus. U kunt er winkelen, uit eten gaan, het theater bezoeken of een lekker slenteren door de knusse binnensteden. En wat dacht u van een fietstocht langs het water of wandelen in de mooie, weidse omgeving? Wilt u wat verder weg? Via de A31 bent u in een mum van tijd via de Afsluitdijk in het westen van het land. De bereikbaarheid is ideaal, in Menaldum kunt u alle kanten op! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie dan contact op met
Makelaardij Friesland in Leeuwarden (058 – 2449100).