De eigenheid straalt van het HOUT af…

0
2485

GERRITmetHOUT is al jaren op en top vakman. Hij woonde jaren terug in Canada. Daar heeft hij zijn passie voor hout ontdekt. Hij bouwde een Canadese Kajak en merkte dat hij hier veel plezier in had. De keuze was daarna snel gemaakt. Hij maakte van zijn passie zijn werk en nu jaren later maakt Gerrit nog steeds de mooiste dingen met zijn handen.

Gerrit zoekt planken uit die hij goed bij elkaar vindt passen en komt zo altijd tot een prachtig uniek product. Hij houdt hierbij de wensen van de klant goed in de gaten, maar let bijvoorbeeld goed op de kleur en eventuele noesten in het hout. “Eikenhout werkt fantastisch mooi”, zegt Gerrit. Hij heeft goede ideeën, denkt met de klant mee en maakt daarna een ruige schets, een echte vakman. Gerrit heeft een oplossing voor elk vraag, hij houdt van een uitdaging en niets is hem te gek. Hij levert al zijn producten zelf af en monteert het keurig op de nieuwe plek.

Het onderscheidend vermogen van Gerrit zit hem in de nauwkeurige afwerking en de perfectie in de voorbereiding, waardoor zijn klanten nooit voor verrassingen komen te staan.
En de klant profiteert, want Gerrit kan altijd een scherpe prijs neerleggen. Gerrit adviseert niet alleen op de vraag van de klant maar denkt als het even kan ook mee over de totale inrichting. Om de tafels compleet te maken levert Gerrit ook goed zittende stoere
eetkamerstoelen. Het gebeurt overigens dikwijls dat Gerrit, door het goede contact dat hij heeft opgebouwd met zijn klant, nog even een biertje drinkt op het prachtige resultaat. Dat persoonlijke contact past bij Gerrit en dat vind je niet overal.

Bent u nieuwsgierig en spreekt de passie van GERRITmetHOUT u aan?
Kom dan eens langs in de showroom aan de Garde Jagerswei 22 in Grou, bel
06 – 14 67 69 96, kijk op Facebook pagina GERRITmetHOUT of raadpleeg zijn
website via www.gerritmethout.nl.