5e Ronald McDonald Regatta groot succes!

0
1214

Donderdag 15 september organiseerden het Ronald McDonald Huis Friesland en de Ronald McDonald Hoeve Beetsterzwaag alweer voor de 5e keer een zeer succesvolle sponsorwervende Regatta. Dit keer bij Hotel-Restaurant Ie-Sicht direct aan het water in het Nationale Park, De Alde Feanen. De weersomstandigheden waren ideaal, zeer zonnig weer en een heerlijke wind. De opening werd verricht door een spectaculaire Fly-Board show van het bedrijf H2o-Events. Hierna opende Chris Kalsbeek, Huis Manager Leeuwarden, de Regatta waarna er een heerlijke, volledig gesponsorde, lunch klaar stond. Met een record aantal deelnemende bedrijven was de Regatta 2016 uitverkocht. Deze bedrijven konden een zeilpraam “kopen” voor een dag en sponsorden op deze manier het Huis de Hoeve en bezorgden hun relaties een onvergetelijk leuke dag op het Friese water. Met een verloting en een veiling van mooie kavels, waarbij de bekende tv-kok Reitse Spanninga optrad als veilingmeester, bracht deze dag bijna 40.000 euro op. DJ Sipke, zorgde de hele dag belangeloos voor heerlijke zomerse muziek. Het was duidelijk dat iedereen volop genoot van deze dag. De organisatie was in handen van Chris Kalsbeek & Amanda Bosma, vanuit het Huis Friesland en Ronald Zuiderveld, Franchisenemer McDonald’s Joure en Lemmer. Samen met de fantastische inzet van vrijwilligers van het Huis en de Hoeve hebben zij een geslaagd en zeer gezellig evenement neergezet. Volgend jaar is er weer een Regatta.

Volg hen op www.ronaldmcdonaldregatta.nl of op Facebook/ronaldmcdonaldregatta