Boarnsterhim State comfortabel en veilig wonen met zorg

0
1618

Boarnsterhim State biedt aan zorgbehoevende ouderen een comfortabele, veilige en gezellige woonomgeving, waarin zij van deskundige en vriendelijke medewerkers kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht ontvangen. In Boarnsterhim State wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het eten en wij stellen ons ten doel om onze bewoners het aan niets te laten ontbreken.

Naast de mogelijkheid voor vaste bewoning zijn er bij Boarnsterhim State ook mogelijkheden voor tijdelijk verblijf (Zorghotel). Onze gasten kunnen terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg of zorg in aansluiting op een ziekenhuisopname om aan te sterken of te herstellen.

Dementiezorg
Ondanks de inzet van naasten kan het moment aanbreken dat de volledige
verzorging voor iemand met geheugenproblemen of dementie thuis niet meer wenselijk is. Dan is het prettig om te weten dat Boarnsterhim State de expertise in huis heeft en diverse mogelijkheden biedt voor verblijf en wonen in een kleinschalige omgeving voor mensen met een vorm van dementie.

Boarnsterhim State biedt een veilige, vertrouwde plek waar goede kwalitatieve zorg en begeleiding laagdrempelig aanwezig is: menselijk, sociaal, zo gewoon mogelijk en met veel aandacht voor kwaliteit van leven. Alles is aanwezig; professionele medewerkers die zorgen voor rust, aandacht, overzicht, voorspelbaarheid in een laagdrempelige sociale en huiselijke omgeving. Boarnsterhim State is een plek waar mensen met geheugenproblemen zich prettig voelen. ‘Gewoon, als thuis.’

Dagverzorging
Onze Dagverzorging is een voorziening voor thuiswonende ouderen voor wie de dagelijkse routine niet meer zo vanzelfsprekend is. Op Boarnsterhim State heten wij ouderen van harte welkom om overdag bij ons te verblijven in een gezellige en zorgzame omgeving.

Ouderen kunnen deelnemen aan de maaltijden, die dagelijks door onze kok met zorg worden bereid en aan een of meerdere activiteiten die overdag worden aangeboden door onze activiteitenbegeleidster. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunnen ouderen kiezen wat ze graag willen doen. Met elkaar of alleen: de persoonlijke wensen komen bij ons op de eerste plaats.

Indien ouderen gedurende de dag verzorging of verpleging nodig heeft: ook onze
verzorgenden en verpleegkundigen staan voor ze klaar.

Voordelen van Dagzorg
• Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
• Structuur en rust gedurende de dag
• Partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
• Vervoer indien nodig
• Wensen en mogelijkheden centraal
• Een verblijf in een prachtige omgeving

Service
Wij streven ernaar om het welzijn van onze bewoners zoveel als mogelijk te bevorderen. Om dat te kunnen bewerkstelligen vinden wij het van groot belang om de mens achter onze bewoner beter te leren kennen. Om zijn of haar ervaringen te begrijpen, hoe kijkt iemand tegen het leven aan, welke interesses heeft men en over welke kwaliteiten beschikt hij of zij. Een kok verzorgd iedere dag de maaltijden en de huiskamermedewerkers en vrijwilligers zorgen voor activiteiten en gezelligheid.

De State
Het stijlvol onder architectuur verbouwde Boarnsterhim State was oorspronkelijk een boerenbedrijf met woonhuis, deel en stallen en ligt net buiten het dorp Aldeboarn op een terrein van ruim 1,1 hectare. De State heeft een grote tuin met hoge bomen, gras en bloemen, een moestuin, een weiland met schapen, verschillende terrassen en uitzicht op de omliggende landerijen.

Boarnsterhim State heeft 15 appartementen, in grootte variërend van 38 m2 tot 70m2. Nagenoeg alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en een royale badkamer met toilet, douche en wastafel. Om het authentieke karakter van de State te behouden zijn in veel

appartementen de oorspronkelijke gebinten nog zichtbaar. Iedere woonunit heeft een aansluiting voor televisie en internet. Meerdere appartementen zijn geschikt voor bewoning door echtparen.

Indien u Boarnsterhim State vrijblijvend wil komen bezoeken, neem dan contact op met Andrea Reidsma via 06-83208957 of stuur een email info@boarnsterhimstate.nl