De eigenheid straalt van het hout af…

0
1212

GERRITmetHOUT is al jaren op en top vakman. Hij woonde jaren terug in Canada. Daar heeft hij zijn passie voor hout ontdekt. Hij bouwde een Canadese Kajak en merkte dat hij hier veel plezier in had. De keuze was daarna snel gemaakt. Hij maakte van zijn passie zijn werk en nu jaren later maakt Gerrit nog steeds de mooiste dingen met zijn handen.

Eerst vanuit de werkplaats in Leeuwarden maar sinds deze zomer heeft Gerrit een werkplaats in het mooie Grou. Naast deze werkplaats vindt u daar ook een ruime showroom. Hier kunt u een idee krijgen van hoe de meubels van Gerrit in uw interieur zouden passen. In deze showroom, verbonden aan de werkplaats, ruikt je het eikenhout waar hij mee werkt, en in de aangrenzende werkplaats zie je de producten ontstaan.

“Eikenhout werkt fantastisch mooi”, zegt Gerrit. Hij heeft creatieve ideeën, denkt met de klant mee en maakt daarna een ruige schets, een echte vakman. Gerrit heeft een oplossing voor elk vraag, hij houdt van een uitdaging en niets is hem te gek. Hij levert al zijn producten zelf af en monteert het keurig op de nieuwe plek.

Gerrit adviseert niet alleen over de producten die hij zelf maakt maar denkt ook graag mee over de totale inrichting.  In de showroom vindt u naast de houten meubelen dan ook meubels die de inrichting compleet maken zoals bijvoorbeeld eetkamerstoelen.
U bent van harte welkom hier vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Het onderscheidend vermogen van Gerrit zit hem in de aandacht voor de voorbereiding, waardoor zijn klanten nooit voor verrassingen komen te staan en zijn kracht om naar het totaalplaatje te kijken. En de klant profiteert, want Gerrit kan altijd een scherpe prijs neerleggen. Het gebeurt overigens dikwijls dat Gerrit, door het goede contact dat hij heeft opgebouwd met zijn klant, nog even een biertje drinkt op het prachtige resultaat. Dat persoonlijke contact past bij Gerrit en dat vind je niet overal.

Bent u nieuwsgierig en spreekt de passie van GERRITmetHOUT u aan? Kom dan eens langs in de showroom aan de Garde Jagerswei 22 in Grou, bel 06 – 14 67 69 96, kijk op Facebook pagina GERRITmetHOUT of raadpleeg zijn website via www.gerritmethout.nl.