massagepraktijk shiatsu van rijswaard

0
892

Graag stel ik me eerst even voor. Ik ben Florim van Rijswaard en sinds oktober 2013 heb ik  een eigen massagepraktijk, “Shiatsu Van Rijswaard”, met  2 lokaties te weten in Sneek en in Leeuwarden.

Ik doe mijn werk met plezier en voor mij staat het belang van de client voorop. Door aandacht voor de client en door tijd te nemen voor de client probeer ik mij te onderscheiden van andere masseurs. In overleg met de client spreek ik af welke behandeling we toe gaan passen, er is namelijk keuze uit verschillende behandelingen. Voor iedere behandeling heb ik diploma’s behaald , vandaar de ruime keuze.Door cursussen in Nederland en bijscholingen in het buitenland heb ik een ruime kennis opgebouwd en ook beschik ik over een ruime praktijkervaring omdat ik lange tijd heb gemasseerd als hobby. Door al deze aspecten te combineren en door me 100% in te zetten, behaal ik altijd het gewenste resultaat.  Als u nieuwsgierig bent geworden na het lezen van dit artikel, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een behandeling op 1 van de 2 lokaties. Een intakegesprek is bij mij altijd gratis. Voor uitgebreide informatie verwijs ik u graag naar mijn website:
www.shiatsu-vanrijswaard.nl.