Motorexperts samen nog sterker op nieuwe locatie!

0
1368

Begin 2017 betrekken wij van HJ Motoren en Paula’s Motorkleding een nieuw pand in Menaldum. We gaan samen verder onder de naam Motorexperts. Wij worden dan wel groter, maar de klant blijft centraal staan. Iedereen moet zich bij ons “thuis” voelen.

Toekomst
HJ Motoren is klaar voor de toekomst. De werkplaats heeft genoeg bruggen om snel te kunnen schakelen. Even binnenrijden voor een nieuw bandje, klaar terwijl je wacht. We bieden hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Showroom
Hier vind je een groeiend aanbod kwaliteitsmotoren, nieuw en gebruikt.
Een specifieke zoekopdracht? Wij staan we voor je klaar. Ook de accessoires hebben een prominente plek in de winkel.

Breder kleding-assortiment
Het assortiment wordt breder en kan hier mooier en duidelijker gepresenteerd worden. Zo is er straks ruimte voor diverse stijlcorners, denk aan; sport, chopper, tour en een aparte jeanscorner. Bij ons geen schreeuwende kortingen maar eerlijke prijzen en degelijk advies. Samen met jou vinden we een “passende” outfit!

Atelier en Reiniging
Voor reiniging en onderhoud van al je motorkleding kun je ook bij ons terecht.
Op de nieuwe locatie vindt je voor beide een aparte balie alwaar je jouw kleding kunt inleveren. Wassen, impregneren, reparatie en veranderwerk voeren we uit in ons eigen atelier en wasserij.

Kortom: Een mooie nieuwe taart, maar met dezelfde vulling!

We zien jullie graag op onze nieuwe stek!

Motorexperts
Jan Flamelingstrjitte
Menaldum