Oosterwolde Meubelen

0
890

Dé meubeloulet in Oosterwolde

Oosterwolde Meubelen is een meubel outlet in het Friese Oosterwolde. In het pand vh Mulder Meubelen vindt u nu bij Oosterwolde Meubelen  een groot assortiment mooie, kwalitatieve meubelen tegen lage prijzen. Hoe is dat mogelijk? Doordat er slim ingekocht wordt op faillissementsveiligen en bij winkels die hun deuren sluiten. Ook worden veel restpartijen of b-keuze meubelen opgekocht. Daarom; het grote assortiment blijft wisselen en krijgt de winkel iedere week nieuwe aanvoer. Voor de aspirant meubelkoper geldt dus “Altijd grote keus voor relatief weing geld”.

Meubels gelijk mee? Ook dat is geen probleem! Of wilt u toch liever uw aankopen laten bezorgen, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Goedkope meubelen uit Friesland?
Meubel outlet Oosterwolde Meubelen is gevestigd aan Veengang 20 te Oosterwolde. Een mooie plek op het industrieterrein, vlakbij de provinciale weg. Uitstekend bereikbaar en is er genoeg parkeergelegenheid rondom de winkel. Dus op zoek naar goedkope meubelen in Friesland? Dan bent u bij Oosterwolde Meubelen aan het goede adres:

– ruim assortiment
– altijd lage prijzen
– vriendelijk personeel
– gemakkelijk bereikbaar
– vrij parkeren

Productenaanbod
Kasten; vitrinekasten, buffetkasten, hoge
kasten, lage kasten, ladekasten of boekenkasten
Dressoirs; hoge dressoirs, kleine dressoirs of  tv-dressoirs
Banken; 3-zitsbanken, 2-zitsbanken, hoekbanken, leren banken of 2 +3 bankstellen
Stoelen; eetkamerstoelen, relaxfauteuils of fauteuils
Bedden; boxsprings, matrassen of losse toppers
Tafels; eetkamertafels, salontafels of bijzettafels

Oosterwolde Meubelen heeft vele soorten meubelen. In verschillende soorten materiaal, vorm en kleuren. Klassiek, modern of juist excentrieke meubelen. Hardhout, leder, hout uit de tropen? U vindt het in Oosterwolde Meubelen!

Oosterwolde meubelen
Veengang 20
Oosterwolde