Overweldigende belangstelling bij concert crematorium Goutum!

0
1501

Op zondag 25 september werd er in de mooie tuin van het Crematorium en Uitvaartcentrum Goutum een concert gegeven door Gerrit Breteler. Gerrit Breteler is een veelgevraagd zanger en verteller in theaters, kerken en bij bijzondere gelegenheden. Zijn, voornamelijk Friestalige repertoire biedt troost en herinneringen tijdens herdenkingen. Op deze zonovergoten middag mochten wij in een bijzonder goede sfeer ruim 300 gasten
ontvangen. De bezoekers hebben deze middag als zeer betekenisvol en positief ervaren mede door de warme en sfeervolle ambiance waarin het concert plaats heeft gevonden. Als maatschappelijke organisatie wil Yarden met het organiseren van dit concert laten zien dat wij als bedrijf verder gaan dan alleen het verzorgen van uitvaarten. Dit initiatief is een aanzet om er voor te zorgen dat onze mooie locatie een plek zal worden waar mensen kunnen schuilen, een kop koffie of thee kunnen drinken, waar zij lotgenoten ontmoeten, zij met elkaar  praten over het verlies van hun dierbare en steun vinden bij elkaar.