Steeds meer mensen kiezen voor keukenrenovatie

0
1475

Franeker – Eigenaar Jelco Wolberts (voorheen Keukenland Design Franeker) is sinds ruim een jaar begonnen met zijn nieuwe concept ‘Keukenadviesaanhuis.nl’, in dit concept hoeft u als consument er niet langer op uit om uw ideale droomkeuken te vinden. Jelco komt namelijk vrijblijvend bij u thuis en wanneer het u uitkomt!

In de ruim 15 jaar keukenervaring kwam Jelco met het idee om voortaan de klant aan huis te helpen. De reden hiervoor is dat hij als adviseur beter kan inspelen op de situatie en daarmee ook de meest praktische keukens kan ontwerpen.

Daarnaast is de keuken steeds meer het kloppende hart van de woning en dit is bij de consument thuis beter op elkaar af te stemmen, “Mijn beste beslissing in jaren”, aldus Jelco Wolberts. Het bezoek van Keukenadviesaanhuis.nl is geheel gratis en zonder verplichtingen voegt Jelco toe (provincie Friesland).

Keukens & keukenrenovatie
Een ontwikkeling binnen de keukenbranche is de keukenrenovatie, vertelt Jelco Wolberts. “Steeds meer mensen kiezen voor deze keukenrenovatie.” De keuze is volgens Jelco ook wel logisch te noemen. “De basis van de keuken is in de meeste gevallen prima, maar mensen zijn uitgekeken op de kleur, werkblad of apparatuur aan vervanging toe.” Daarnaast zijn er ook vele problemen bekend waarbij de folie van de bestaande keukendeuren loslaat. Jelco vertelt enthousiast verder: “Wat wij ook veel zien is dat mensen een nieuwe woning kopen en hier een keuken in staat, welke een landelijke uitstraling heeft, maar de klant heeft daarentegen een modern en strak interieur. Wij leveren dan nieuwe deuren in bijvoorbeeld hoogglans wit.”

Keukenadviesaanhuis.nl op alle fronten beter!
Keukenadviesaanhuis.nl levert deuren voor alle merken keukens, en ook werkbladen, inbouwapparatuur en inbouwaccesssoires. De gemiddelde prijs voor nieuwe deuren is bij Keukenadviesaanhuis.nl €60,- per front. Naast de keukenrenovatie zijn nog steeds nieuwe keukens bij www.keukenadviesaanhuis.nl te koop.