BoxingYoga, een pittige workout

0
1412

Voor iedereen die op zoek is naar kracht, balans, souplesse en focus is er nu BoxingYoga. BoxingYoga is een trainingssysteem gebaseerd op yoga met box-elementen. In deze workout werk je in een prettige yogaflow aan verschillende spiergroepen waardoor je superfit, soepel en sterk wordt. BoxingYoga is bovendien erg leuk om te doen.

Of zoek je toch liever de rust en ontspanning met BlijeYoga?
BlijeYoga is gebaseerd op Hatha yoga. In deze les kom je in het hier en nu. We doen verschillende oefeningen, asana’s genoemd, die best uitdagend en zwaar kunnen zijn. Hierbij gebruiken we de ademhaling als belangrijk instrument om mee te gaan in de stroom. Go with the flow. En dat is ook toepasbaar in het dagelijks leven. Ontspanningsoefeningen zijn een vast onderdeel van deze les waardoor je vaak helemaal  zen naar huis gaat. Daarnaast is de les speels en vrolijk. Je wordt er blij van. Daarom, ..  BlijeYoga!

Voor meer info over beide lessen kun je kijken op www.blijebalans.nl