Knipkeamer Rixt, meer dan kapsalon alleen!

0
1348

Al vanaf 2003 is Knipkeamer Rixt een begrip in Wirdum en ver daar buiten.  Een salon die klein begonnen is en steeds groter gegroeid.  Bij Knipkeamer Rixt staat het “zich thuis voelen” in de salon centraal. Dat is dan ook goed te zien aan de inrichting, die gezellig en huiselijk is. Het team van 4 vakbekwame kapsters is altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Voor iedere behandeling nemen zij de tijd en geven ze het nodige advies. Zo ook over de veel gestelde vraag; wat moet ik met mijn krullen?  De kapsters van Knipkeamer Rixt beschikken over de kennis en up to date technieken om krullend haar met speciale methodes in hun prachtige natuurlijke valling te knippen. En mede door het advies dat je krijgt over hoe je het thuis kunt behandelen, draag jij je krullend haar op de perfecte manier!!

Het samenwerkingsverband tussen Knipkeamer Rixt en Schoonheidssalon Louise zorgt er voor dat je onder één dak alles vindt op het gebied van huid en haar. Niet alleen kapsalon en schoonheidssalon, maar ook een nagelstudio en zonnebank. De perfecte combinatie voor bijvoorbeeld bruidjes of andere feestgangers.

Kies je voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies en ontspanning? Dan ben je in Wirdum op de Lytse Buorren 11, op het juiste adres.  Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.knipkeamerrixt.nl en/of www.schoonheidsalonlouise.nl