tuinadviesbureau Michel van Kammen

0
560

De tijd dat de tuin – letterlijk – de sluitpost was bij het betrekken van een woning ligt gelukkig allang achter ons. Vreemd is dit allerminst: het gros van de Nederlanders met een tuin beleeft daaraan veel plezier. Is het niet om er lekker in te werken, dan toch zeker om er heerlijk tot rust te komen.

De laatste decennia is er een trend merkbaar dat een belangrijk deel van alle tuinbezitters voor aanleg en/of onderhoud van de tuin een beroep doet op een hoveniersbedrijf of tuinadviesbureau. Omdat ze het werk in de tuin vanwege hun leeftijd niet (meer) aan kunnen, het hen aan tijd ontbreekt of er geen trek meer in hebben. Daarnaast is er een groep die behoefte heeft aan alleen een professioneel ontwerp maar de aanleg van de tuin zelf wil doen. Een derde groep is die, die alleen voor een voorjaars- of winterbeurt een beroep op de vakman doet.

Wij, van Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen bestaan inmiddels al weer 20 jaar en hebben er bewust voor gekozen om een relatief klein bedrijf te blijven waar, al naar gelang het seizoen, tussen de 5 en 10 hoveniers werkzaam zijn. Allemaal zijn het enthousiaste en betrokken vakmensen die dagelijks hun ruime kennis en ervaring inzetten om uw tuin tot de mooiste in de buurt te maken.