TURBOZWEMMEN bij Sports-Inn

0
1547

Al 20 jaar wordt er bij Sports-Inn aan de Oostergrachtswal 35 in Leeuwarden een variëteit aan activiteiten georganiseerd zoals babyzwemmen, zwemlessen, aquafit en fitness. 15 jaar geleden is Sports-Inn begonnen met de mogelijk voor kinderen om binnen gemiddeld 3 tot 4 maanden (12 tot 16 lessen!) het A-diploma te halen d.m.v. Turbozwemmen. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om dit traject af te leggen door twee maal per week te zwemmen waardoor de doorlooptijd word gehalveerd  tot 1,5 tot 2 maanden!. Dit betekent dat kinderen gemiddeld binnen 1,5 tot twee maanden het A-diploma kunnen halen! Turbozwemmen houdt in dat er elke week twee tot drie uren achter elkaar in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen gezwommen wordt, waardoor er heel veel stof snel aangeleerd kan worden. Bovendien wordt er een andere methodiek toegepast zodat kinderen na een paar lessen al zonder bandjes kunnen zwemmen. De kinderen dienen voor begin van de cursus vóór te zwemmen bij de badmeester en hij maakt dan een inschatting van de periode die het hoogstwaarschijnlijk in beslag zal nemen. Bij dit voorzwemmen wordt gekeken naar de motoriek van het kindje, de manier waarop ze opdrachten oppikken, de mate van watervrij-zijn etc. Praktijk heeft uitgewezen dat deze planning in 98% van de gevallen wordt gehaald.. De ouders krijgen vervolgens een offerte op maat met een vaste prijs voor het hele traject inclusief diplomagarantie. Vrij uniek is dat Sports-Inn garandeert dat de kinderen binnen de genoemde periode het diploma halen, eventueel door het verzorgen van extra (privé) lessen op doordeweekse dagen. M.a.w. de ouders weten precies waar ze aan toe zijn qua looptijd en qua prijs.  Turbozwemmen is een zeer snelle manier voor kinderen om het ABC diploma te behalen tegen een prijs die vergelijkbaar is met gewoon zwemles. Het voordeel voor men niet 1,5  of twee jaar naar een zwembad hoeft.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Sports-Inn (058) 212 20 22 of via info@sports-inn.nl.