De kracht van gezondheid deel 3

0
1715
Karin van Eis

Alles wat jij gelooft over je lichaam, geloven je cellen ook. Ze twijfelen aan niets van wat jij denkt, voelt of gelooft. Maar het allerbelangrijkste is; “Wat wil jij? Wat zou je het allerliefste willen?”

 Een simpel voorbeeld is de angst voor ziek worden. Je cellen ontvangen deze boodschap en zullen direct de symptomen van de ziekte creëren. De wet van aantrekkingskracht zorgt onmiddellijk dat je cellen op die gedachtegang reageren omdat ze in jouw lichaam van kracht is.

Vorige week kom ik bij mijn zusje op visite die smoorverkouden is en terwijl ik haar knuffel voel ik dat de bacteriën op mij over springen. “Shoot” denk ik, “ben ik zo meteen ook ziek, had ik het maar niet gedaan! “ En ineens realiseer ik me welke gedachten ik uitzend naar mijn cellen. Ik vertel mijn cellen om de griep te gaan krijgen en zo’n moment van bewustzijn is de tool om te gaan omdenken. Mijn celletjes zijn immers mijn meest trouwe onderdanen en zullen mij zonder enige twijfel dienen, wat zou ik het liefste willen? Ik ga zitten en geef mijn cellen de opdracht; “Ik voel me geweldig vandaag, ik kan met elke bacterie in aanraking komen en zelf helemaal gezond blijven. Ik bruis van levenslust en mijn cellen beschermen mij voor welke ziekte dan ook! Want mijn wil is immers wet! Ik ben de heer en meester van mijn lijf en ik bepaal wat ik denk en voel”  Alles in mij begint te bruisen en ik ervaar een diep gevoel van vreugde en dankbaarheid, omdat ik me realiseer dat de griep geen vat meer op mijn lichaam heeft door het inzetten van een nieuwe en gezonde overtuiging.

Wetenschappers aan het Instituut van hartcoherentie in Amerika en Nederland hebben aangetoond dat het voelen van liefde, dankbaarheid en waardering je immuunsysteem verbetert, zij veroorzaken een hogere mate van harmonie in je hartritme. En het magnetisch veld van ons hart is vijfduizend maal zo krachtig als het magnetisch veld van je hersenen. Met andere woorden: door de negatieve ziekmakende gedachte om te buigen naar een positieve gedachten creëer je een hogere mate van harmonie in je lijf.

Praktisch advies: “Om de gewenste en geliefde gezondheid te ontvangen, moet je liefde geven! “Zend naar elke ziekte goede gevoelens uit over gezondheid, want alleen liefde brengt je volmaakte gezondheid. Je kunt geen slechte gevoelens uitstralen over ziekte en gezondheid krijgen. Als je een ziekte haat of vreest, straal je slechte gevoelens uit, en ziekte kan nooit verdwijnen door slechte gevoelens. Als je negatieve gedachten en gevoelens uitzendt over wat je niet wilt, neemt de kracht van de gezondheid voor je cellen af! Dus stop met uitzenden wat je niet wilt of waar je bang voor bent en keer het om. Vanaf NU straal je alleen nog maar gedachten en gevoelens uit over wat je wel wilt en je cellen ontvangen de volle kracht van gezondheid.

Natuurlijk is dit even wennen maar je zult al snel merken dat het werkt! Dankbaarheid is de grote vermenigvuldiger, dus zeg elke dag dankjewel voor je gezondheid. Je kunt het niet kopen, het is een geschenk van het leven, wees daarom dankbaarder voor je gezondheid dan wat dan ook! Dankbaarheid verzekert je tegen ziekte!

Wordt vervolgd.

Wil je meer weten of één op één begeleiding in het oefenen in dankbaarheid? Kijk dan op mijn website of bel voor een afspraak.

Karin van Eis
www.levenskunstenaar.frl