Emmakade 2&4 Antiek

0
1395

Hierbij nodigen wij u uit voor het Open Huis 2016 aan de Emmakade 2 en 4. We laten u graag zien dat we ook dit jaar erg ons best gedaan hebben om er iets speciaals van te maken.We hopen dat u de tijd neemt om van deze uitnodiging gebruik te maken en dat u
verrast wordt door onze nieuwe collectie. Om iedereen te laten zien wat voor een bijzonder winkel we hebben hebben we de gehele maand november bij ons open huis; dan is ook de woonruimte — Emmakade 4, die naast de winkel zit — voor u geopend. De ruimtes worden dan gecombineerd naar een waar eden voor antiek!

De woonkamers veranderen dan in een interieur met onder andere Bourgondisch gedekte tafels, sfeervolle stillevens en bonte verzamelingen. Vooral de beeldschone glas-in-lood koepel moet u een keer gezien hebben. Bezoek ook onze Facebook pagina. Wanneer u ons Liked ontvangt u tijdens de OPEN HUIS periode 10% korting!

Het Open huis heeft in de maand november dezelfde openingstijden als de winkel, maar we zijn dan ook op zondag open van 10.30 tot 17.00.

Assortiment
Vele malen per jaar gaan we voor u op zoek naar de meeste opmerkelijke en mooiste antieke werken. Met name in Frankrijk gaan we langs markten, beurzen en brocantes, maar we beperken ons niet tot Europa: ook Azië, waar we regelmatig sierraden vinden, is ons niet vreemd. Veel stukken die u bij ons tegenkomt stammen uit de periode 1860 – 1930, maar een deel van het glaswerk is van een recentere datum: wij hebben ondermeer glas uit Leerdam, Maastricht, Frankrijk en Italië.

We kunnen niet ons hele assortiment recht doen op de site. De collectie wisselt per seizoen en wordt met regelmaat in een nieuwe stijl gedecoreerd. Hierom nodigen we u graag uit om van tijd tot tijd onze winkel zelf te ervaren!