FiaLia

0
1351

Ga jij voor trendy zwart wit of juist een kleurrijke outfit? Voor denim of een jog of toch voor een hipperdepip leather look legging? Bij FiaLia Kinderkleding vind je een breed assortiment kinderkleding vanaf maat 44 t/m 176 van top merken.

Bij binnenkomst word je meteen verrast, want kinderkleding kopen bij FiaLia is meer dan alleen kleding kopen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de ballenbak of knutselen aan de tafel kun je rustig ‘efkes strune’ tussen alle trendy kleuren en designs. Maar liefst  130 m2 is gevuld met merkkleding uit de nieuwste collectie van o.a. Br@nd for girls, NinniVi, Kiezel-tje, FunkyXS, B.Nosy, Moodstreet, Someone, Dutch Dream Denim, Tumble’n Dry, Molo, Feetje, Nik & Nik, Indian Bluejeans, Petrol enz. enz. De kleding is ook online te bestellen via www.fialia.nl.

In 2014 opende Lia van der Schaaf in het centrum van Stiens aan de Langebuorren 45 haar eigen kinderkledingspeciaalzaak waar persoonlijke service heel hoog in het vaandel staat. ‘We vinden het leuk om merken te mixen of iets ‘oud’ met iets nieuws te combineren en nemen daar de tijd ook echt voor’. ‘Daarbij staat de koffie, thee en/of limonade dan ook altijd klaar.

Met Lijn 54 ben je vanaf de Harlingersingel in Leeuwarden in ± 10 minuten in het centrum van Stiens, waar je naast FiaLia ook vele andere leuke (zelfstandige) winkels vindt. De auto kan je gratis voor de deur parkeren’.

Wil je weten wanneer de nieuwste collectie binnenkomt en welke activiteiten we organiseren? Like dan de facebookpagina, volg ons op instagram of kom gezellig langs in Stiens.