Hifistudio It Harkstee bestaat 10 jaar

0
1457

Hifistudio It Harkstee is ontstaan uit een passie voor muziek en muziekweergave, de uitdaging om de artiesten zo realistisch mogelijk te laten klinken in de woonkamer. Hifistudio It Harkstee bestaat dit jaar 10 jaar. Het assortiment bestaat uit diverse betaalbare merken maar ook het hogere segment is te vinden aan de Bjirkewei in Twijzelerheide. Zowel streaming-audio als vinylweergave is ruim vertegenwoordigt. De klanten kunnen op hun gemak in een afgesloten luisterruimte een keuze maken uit diverse apparatuur en speakers. Vaak wordt dan ook de mogelijkheid nog gegeven om dit thuis te beluisteren voordat de definitieve keus wordt gemaakt. Een woonkamer (akoestiek) heeft namelijk enorm invloed op de klank van de muziekweergave. Ook bij akoestische problemen kunnen oplossingen worden aangeboden.

Op streaming-audio gebied heeft hifistudio It Harkstee een ruime keuze aan merken zoals Naim, Yamaha, Devialet, Innuos etc etc. Stuk voor stuk topmerken in hun prijssegment. Omdat voor veel mensen streaming-audio best wel een nieuwe manier is om muziek te luisteren nemen we ruim de tijd voor uitleg en voorlichting. Alles wordt bij uw thuis aangesloten en geïnstalleerd.

Niet voor niets is  volgens klanten en vakjury hifistudio It Harkstee al vier jaar de beste hifiwinkel van Friesland.