“Alde Leie” in de Fryske Top 100!

0
1655
Oude Leije olieverf op Linnen door Melanie Pitz Eich

Dit jaar is door promotie, en waardering, het nummer Alde Leie van Rene Soethout weer een serieuze Fryske Top 100 kandidaat! Vorig jaar binnen in de lijst op nummer 67 door alle enthousiaste stemmers, maar dat kan beter vinden wij! Jouw stem en die van al je Facebookvrienden en/of telefoon/app contacten is hierbij hard nodig! Ga naar www.frysketop100.nl en breng je stem direct uit op de evergreen Alde Leie! Als we de top 10 halen organiseren we een groot(s) en verrassend feest in Us Gebou te….Alde Leie!!!

Bericht delen via Facebook (dorpshuis Ons Gebouw) is een garantie voor VIP behandeling op het grote muzikale Top 100 feest dat we met steun van jullie aller vrienden en bekenden hopen te mogen organiseren! Komen we op nummer 1….bedenken we een nog leuker feest! Stem allen op Alde Leie van Rene Soethout!!!

Nog even kijken/luisteren? https://www.youtube.com/watch?v=njJDWPR4ydw

Bestjoer Us Gebou, Alde Leie