Het Pietenhuis Leeuwarden komt er weer er aan

0
1533

Alle kinderen van Leeuwarden en omstreken kijken uit naar de periode dat Sinterklaas en zwarte Piet weer in het land zijn. Eetcafé Spinoza wordt weer omgetoverd tot Het Pietenhuis in november/december. Gedurende deze periode vermaken de pieten de kinderen met activiteiten zoals pepernoten bakken, eten met Sint en de pietendans.

Op 12 november nemen de pieten hun intrek in Het Pietenhuis. De kinderen kunnen op 16 november voor het eerst een kijkje nemen in het Pietenhuis. De pieten laten de kinderen zien hoe het is om een piet te zijn.

Het Pietenhuis is de plaats waar je moet zijn als je Sinterklaas en zwarte Piet wilt ontmoeten. Op de verschillende woensdagen en zaterdagen kunnen de kinderen gratis genieten van de activiteiten. Op de zondagen kunnen de kinderen genieten van een ontbijt. Kijk voor meer informatie op www.sal.nl of volg Pietenhuis Leeuwarden 058 op Facebook.

Het Pietenhuis is vermakelijk voor jong en oud.