Foto MGM Leeuwarden: Toch and Try

0
2050

MGM Leeuwarden onderscheidt zich op een duidelijke manier van internetshops.

Dit doen we met een zeer ruim en compleet assortiment, accurate kennis op het gebied van fotografie en een prettige winkel mét grote studio aan De Voorstreek in Leeuwarden,

Camera’s
Wie er voor kiest zelf foto’s te gaan maken, kan bij MGM kiezen uit vele verschillende soorten camera’s. ,,Je ziet op dit moment een dat de klant veel overstapt van reflexcamera’s op de compacte camera’s”, vertelt eigenaar Michael Horsthuis. ,, Groot voordeel van de compacte modellen is dat je ze makkelijker mee kunt nemen, maar dat tegenwoordig  ook alle voordelen van de reflexmodellen hebben, zoals verwisselbare lenzen.”

Touch and try
Bij Foto MGM kun je als klant de camera vasthouden, bekijken en krijg je een gedegen advies. Michael: ,,Eigenlijk alle camera’s zijn bij ons op voorraad, nieuw én tweedehands. ‘Touch and try’ is een service waarmee wij ons onderscheiden: je mag de camera uitgebreid testen in de winkel en er zijn verschillende mogelijkheden om een camera op zicht mee te krijgen. Wanneer je camera defect is, kun je daarnaast een leencamera meekrijgen.” Bij aanschaf van een camera, ongeacht welke, krijgt de nieuwe eigenaar bovendien een gratis, twee uur durende cursus fotografie.

R!ngfoto
Iedereen die bij ons een camera koopt krijgt van ons een R!ngfoto pas. Wanneer deze wordt geactiveerd, geeft hij recht op het gratis laten ontwikkelen van twintig foto’s per maand, kortingen en tips op het gebied van fotografie. Ook maakt hij of zij één keer per maand kans op het terugkrijgen van het aankoopbedrag. Foto MGM beschikt over een grote studio voor portretfotografie en groepen tot wel twintig personen. Zowel portret- als groepsfotografie kunnen ook op een locatie naar keuze worden uitgevoerd.

Ook voor alle accessoires op het gebied van fotografie, zoals statieven, lenzen, flitsers en fotolijsten is Foto MGM Leeuwarden hét adres in Leeuwarden. www.fotomgm.nl