Prikkelbare darm? Doe het FODMaP dieet bij Diëtist Balanza!

0
757

Begeleiding van een diëtist? Vaak wordt dan gedacht aan coaching bij het afvallen, maar dat is niet het enige waar we bij kunnen helpen.

Heb je vaak buikpijn, krampen of een opgeblazen gevoel? Of zelfs diarree of misselijkheid na het eten van een maaltijd? Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door een voedselintolerantie, het prikkelbare darmsyndroom (PDS) of simpelweg door een voedingspatroon wat niet bij jouw lichaam past. Je eet elke dag, dan zal het je niet verbazen dat je met voeding je maag- en darmklachten kunt verbeteren. Maar óók kan verslechteren! In de meeste gevallen kan het juiste dieet deze klachten verhelpen. Een voorbeeld daarvan is het FODMaP-beperkte dieet.

Diëtisten Froukje Noordenbos en Marian Faber begeleiden mensen met maag-darmklachten tijdens een traject van 12-16 weken op het gebied van voeding. “Uit ervaring weten we dat de klachten van onze cliënten enorm verminderen door dit FODMaP-beperkte dieet en dat gunnen we iedereen!” Samen met jou onderzoeken ze jouw voedingspatroon en maken ze een plan op maat om jouw klachten te verminderen. De voedingsconsulten bij Diëtist Balanza worden door de zorgverzekering vergoedt.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor dit traject? Neem dan contact op met Froukje en Marian via email: info@dietistbalanza.nl, via tel: 0651816049 of kijk op de website: https://dietistbalanza.nl/