Topdrukte in Pietenkostuums en Sinterklaaskostuums

0
1234

Een drukke tijd voor de medewerkers van Sinterklaascentrale Friesland staat weer voor de deur. In de komende weken is het namelijk een komen en gaan van (hulp)sinterklazen en zwarte pieten in de vestiging van Sinterklaascentrale Friesland in Heerenveen en Leeuwarden.

De meeste mensen reserveren tijdig hun kostuum maar er komen ook mensen nog op het laatste moment binnen, die dan een zucht van verlichting slaken. Er hangt namelijk nog wat. “wij hebben nog nooit nee hoeven verkopen” aldus een medewerker. Wanneer men komt op de locatie van Sinterklaascentrale Friesland in Heerenveen of Leeuwarden is de hoeveelheid kleding op het eerste oog dan ook ontelbaar. Een grote hoeveelheid luxe Sinterklaaskostuums en pietenpakken hangen in de rekken. Sinterklaascentrale Friesland verhuurt enkel en alleen professionele kostuums, zoals bekend van TV. “Wij hebben namelijk het motto, Sint en Piet, doe het goed of doe het niet” aldus een medewerker die druk bezig is om alle kostuums netjes weg te hangen.
De pakken worden dan ook maar een paar jaar gebruikt, en dan weer vernieuwd. Daarnaast moet met de tijd mee worden gegaan, en ook de TV uitzendingen in de gaten worden gehouden. Een compleet Sinterklaaskostuum wordt al verhuurd voor 50 euro per dag, en een pietenkostuum compleet met alle toebehoren, zoals handschoenen, maillot, kraag, pruik, en maillots voor maar 17,50 per dag.

De meeste kostuums worden verhuurd aan intochten, kinderdagverblijven, scholen, verenigingen en bedrijven. Maar ook de particulier kan hier terecht.

Naast het verhuren van Sinterklaaskostuums en Pietenkostuums verzorgt Sinterklaascentrale Friesland ook het opmaken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit alles wordt op een nette en professionele wijze gedaan. Hiervoor staan diverse grimeurs en grimeuses klaar.

Op de website van Sinterklaascentrale Friesland kan men meer informatie vinden over het huren van Sinterklaaskostuums of pietenpakken.

www.sinterklaascentralefriesland.nl
Bellen kan ook naar: 0513-203018