Xenario blijft groeien en opent vernieuwde showroom

0
1826

Het is nu alweer bijna 3 jaar geleden dat Xenario verhuisde naar hun nieuwe pand aan de Alexander Cohenwei 5 in Leeuwarden, en niet zonder succes. Bekende en nieuwe klanten weten inmiddels de vernieuwde woonwinkel te vinden en zijn zeer te spreken over de ruimte en de sfeer die de nieuwe showroom uitstraalt. Vorige maand is de showroom nog verder uitgebreid met een ruimte die onlangs vrij kwam in het Woonblok. Met de verbouwing kon Xenario de verlichtingsafdeling uitbreiden tot maar liefst 300 m2. Bij Xenario is geen ‘nee’ te koop en dat natuurlijk tegen de bekende betaalbare prijzen.

Volgens eigenaar Gerard Dirksen is dat de kracht van Xenario: “Onze assortiment straalt een luxe en kwaliteit uit, maar als de klant op het prijskaartje kijkt is deze vaak blij verrast over de lage prijzen.” Dat juist in deze tijd waar de meeste winkel het verliezen van het internet winkelen Xenario een nieuwe afdeling met verlichting opent, is geen ondoordachte keuze. “Wij denken dat juist de combinatie van onze webshop met de showroom een zeer sterk punt is. Daarbij hanteren wij ook in de winkel gewoon internetprijzen dus als de klant gaat vergelijken, komen ze toch weer bij ons terug. En als de klant op de webshop koopt nadat ze deze in onze showroom hebben gezien, is dat natuurlijk ook geen probleem.” aldus Gerard Dirksen. “Ook onze webshop hebben wij ons aanbod met verlichting flink uitgebreid. Vooral ons assortiment met LED verlichting is erg populair, veel klanten willen wel over naar LED maar vaak is dit nog aardig prijzig. Wij hebben een prachtig aanbod LED verlichting die qua aanschaf niet onderdoet voor het overige assortiment. En omdat wij merken dat klanten nog altijd graag een artikel willen bekijken, hebben we deze nu ook uitgestald in onze showroom. Zo profiteert de klant van onze service tegen internetprijzen. En daarom maken wij nog altijd een groei door als fysieke winkel.