Ademcoaching: Gelukkiger en vitaler met een goede ademhaling!

0
1433

Je gelukkiger voelen en je creativiteit verhogen door het verbeteren van je ademhaling ? Het is mogelijk ! Uit een onderzoek van psychologen aan de Universiteit van Leiden blijkt dat Breathfulness® je gelukkiger laat voelen en je creativiteit verhoogt.

De ervaring is dat veel mensen bijvoorbeeld door stress hun ademhaling beperken tot hun borstgebied terwijl de ademhaling van nature dieper en voller hoort te zijn. Een goede ademhaling heeft een positief effect op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Je gaat je fitter voelen en het vergroot je bewust-zijn.  “Vanuit mijn praktijk Dankert Coaching begeleid ik mensen op het gebied van gezondheid en bewustwording waarbij de aandacht voor de ademhaling centraal staat. Met Breathfulness harmoniserend ademen verbetert je ademhaling op natuurlijke wijze en je gaat je fitter voelen en meer in balans”.

Nieuwsgierig ? Geef je dan nu op voor de gratis kennismakingsbijeenkomst op vrijdag 27 januari  van 16.00 tot 17.30 of van 19.00 tot 20.30 in het Voel Je Goed centrum in Leeuwarden. Kijk voor informatie over kennismakingsworkshops en andere activiteiten op de site: www.dankertcoaching.nl. of neem contact op via andrea@dankertcoaching.nl of 06 – 109 13 818.