Levenslessen

0
1487
Karin van Eis

2016 is voor mij het mooiste jaar ooit. Wederom ben ik diep gegaan maar nog nimmer ben ik zo dankbaar geweest voor alle levenslessen dit jaar. Er zijn zoveel wonderen gebeurd dat ik ze niet eens meer kan tellen. Ik heb prachtige mensen ontmoet, waar bijzondere vriendschappen uit voort zijn gekomen. Ik leef in overvloed. Mijn taalgebruik is niet langer gericht op schaarste en klagen. Al mijn handelingen, bewoordingen en ontmoetingen komen voort uit wat ik mezelf toe wens in mijn leven. Mijn atelier voor levenskunst en heling loopt goed, steeds meer mensen weten de weg naar mij te vinden. Of het nu voor een magisch coaching traject, helende reizen, cursus in wonderen of jaartrajecten zijn. Ik voel me elke dag dankbaar, de nieuwe website is bijna in de lucht, mijn visite kaartjes zijn precies geworden zoals ik het wil en ik laat me door niets en niemand meer tegen te houden. Ik gun dan ook iedereen een leven in overvloed, want ik ben het bewijs dat het mogelijk is. Het enige wat er voor nodig is, is je aandacht te richten op liefde en dat is ons geboorterecht niemand uitgezonderd. Het is als een zaadje in ons aanwezig en het wat het werkelijk nodig heeft om te groeien is alle liefde naar binnen te keren, terug naar de bron. Naar je ware essentie zodat deze kan stralen en zich als een rimpel in het water kan uitbreiden naar alles en iedereen om je heen. Er wordt niet voor niets gezegd dat je niet iemand anders kunt lief hebben als je jezelf niet liefhebt. Ik heb geleerd om mezelf lief te hebben. Hoe je dat doet? Simpel weg door het leven als een spiegel te herkennen. Het leven is jou uitnodiging tot heling want alles wat je gereflecteerd ziet in de wereld zegt iets over jou. Zie je woede? Weet dan dit jouw woede is, zie je lelijkheid, weet dan dat dit iets over jou zegt, zie je angst, weet dat het jouw angst is, zie je oordelen? Weet dan dat het iets is wat jij diep in jezelf hebt weggestopt. Durf je dit te geloven en wil je hier aan werken? Dat kun je alleen doen, bij mij of via andere wegen. Als je voor mij kiest heb je twee kwaliteiten nodig om de samenwerking aan te gaan namelijk; “moed en bereidwilligheid”.

www.levenskunstenaar.frl
Karin van Eis