Alles onder een dak!

0
1584

Tornado Sailing is gevestigd in het gezellige havendorp Makkum. Makkum ligt prachtig gelegen direct aan het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friesemeren. Vanaf de A7 rijdt u nagenoeg direct Makkum binnen en daar heeft Tornado Sailing haar eigen gezellige haven aan de Stienplaat. De ruime ligplaatsen en het grote grasveld met picknick plaatsen geven u gelijk een “welkom” gevoel. Tornado Sailing is een breed bedrijf waarin zowel verhuur, verkoop, makelaardij en jachtwerf werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Verhuur
Omdat Tornado Sailing importeur is voor Delphia Yachts in de Benelux beschikken ze over een jonge vloot zeil- en motorschepen welke uitgevoerd zijn met een kielmidzwaard. Hierdoor bieden ze de mogelijkheid om droog te vallen op de Waddenzee en kunt u zich laten mee voeren door het ritme van Eb en Vloed. De meest mooie gebieden van het Wad en of Friesemeren liggen voor u open want met ca. 70cm diepgang kunt u op nagenoeg alle mooie plaatsen komen waar andere blijven steken. Het haventerrein van Tornado Sailing beschikt over een grote parkeerplaats, eigen havengebouw met douches, toiletten en wasmachine/droger. Varen zonder zorgen, dat is het motto van Tornado Sailing. Met de 24/7 service kunt u met een rustig gevoel het water op.

 

Verkoop
Tornado Sailing is importeur voor Delphia Yachts in de Benelux. Delphia maakt momenteel een grote groei door. De innoverende werf met degelijk vakmanschap en de productie van ca. 2500 schepen per jaar maakt dat Delphia Yachts een van de grootste jachtwerven in Europa is. De Delphia modellen kenmerkt zich door hoogwaardige materialen, eigenwijze uitstraling en voor het Waddenzee gebied uiteraard het kielmidzwaard concept. Naast de Delphia zeiljachten bouwt Delphia sinds 2009 ook motorjachten, wat begon met een Delphia Escape 1050 is inmiddels uitgegroeid naar negen verschillende modellen (tot 13.50 meter). De populariteit is te wijten aan de doordachte en betaalbare modellen, ook vele ex-zeilers herkennen zeilboot details terug in het interieur. Zo is onder andere elke ruimte goed benut en geeft de indeling het absolute gevoel van vrijheid en ruimte.

 

Makelaardij
Tornado Sailing Makkum verkoopt naast nieuwe ook gebruikte schepen. Deze makelaardij jachten zijn van particulieren welke graag hun trotse bezit via Tornado Sailing verkopen. In de haven liggen en staan een groot en gevarieerd aanbod aan ingevaren zeiljachten en motorjachten. Een breed scala aan ingevaren jachten groot en klein! De eigenaar van Tornado Sailing (Jurre Jan Muurling) heeft vele jaren ervaring in het bemiddelen van schepen en is EMCI, HISWA en NBMS gecertificeerd makelaar. Bent u opzoek naar een betrouwbare partner om uw waardevolle schip te verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ze op.

 

Jachtwerf
Voor reparaties en of onderhoud aan uw schip levert de jachtwerf werkzaamheden. Polyester reparaties, inbouwen boegschroef, inbouwen vuilwatertank, antifouling van uw onderwaterschip. Maar ook uw schip hijsen en te water laten behoort tot de mogelijkheden met de 40 tons botenlift. Voor al uw reparatie, schade en al uw verzekering werk is wel een oplossing te vinden of het nu over polyester, staalwerk of hout gaat, uw motor of nieuwe bekleding. Vuilwatertank inbouwen, kom langs om de beste oplossing te bespreken.