De productie van Zarro Dutch Quality Boats, Hollands vakmanschap!

0
1642

De complete lijn van Zarro sloepen, loungeboten en tenders, is een volledig Nederlands en ambachtelijk kwaliteit product en dat maakt wel degelijk verschil!

Hogere kwaliteit en langere levensduur
Bij de productie van de Zarro boats staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze boten incl. polyester casco worden op onze eigen werf in Dronryp gebouwd en alleen van Lloyd’s gekeurde polyesterharsen waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Na het aanbrengen van 2 lagen iso-gelcoat in de productiemal wordt een eerste laag glasmat met een vinylesterhars aangebracht volgens de handlay-up methode. De vinylesterhars in combinatie met de iso-gelcoat zorgen voor een hogere kwaliteit en langere levensduur dan de traditionele harsen.

Hollands vakmanschap
Met de uitbreiding en samenwerking van Zarro Dutch Quality Boats en Zarro Yachts is in 2015 een nieuwe periode van groei begonnen, maar ook een nieuw tijdperk die rijk aan mogelijkheden is. de nieuwe Zarro Z42 is hier een uitstekend voorbeeld van. Samen groeien en streven Zarro Dutch Quality Boats en Zarro Yachts naar een legendarische geschiedenis, dat is Zarro. Alle unieke kenmerken van Zarro sloepen en tenders zijn te wijten aan een sterke band tussen het Vripack Design en traditie Zarro.

De werf bouwt al twintig jaar Zarro boten zoals dat nauwelijks nog gebeurt: alles met de hand en volledig in eigen beheer. Moderne schepen gebouwd op de wijze die vroeger ‘gewoon’ was. Het resultaat: een hogere kwaliteit en langere levensduur. Wie alle modellen van Zarro bij elkaar wil zien, is welkom in de royale 2000 m2 grote showroom in het Friese Donryp.

Betrouwbare VolvoPenta, MercuryDiesel of Vetus motoren
Zarro gebruikt voor al de modellen moderne VolvoPenta en Vetus diesel motoren, deze motoren hebben bewezen uiterst betrouwbaar te zijn en daarom heeft u als klant
3 jaar garantie op de motor.

Alles in eigen beheer
De Werf ,bouwt de Zarro boten zoals dat nog nauwelijks meer gebeurt, alles met de hand en alles in eigen beheer. Zoals dat vroeger gewoon was.

U kijkt uw ogen uit zeker als u houd van nijver, ambachtelijk vakwerk. Komt u dus gerust eens langs u bent van harte welkom.

10 jaar garantie
Als enige botenbouwer geeft Zarro maar liefst 3 jaar garantie op de complete boot,
5 jaar Garantie op de motoren en 10 jaar op het polyester Casco!

Neem eens een bezoek aan onze indoor Zarro botenshow.