Maak gebruik van About Hydraulic

0
1492

About Hydraulic is een jong en dynamisch bedrijf op het hydraulische gebied. Door ruime ervaring in verschillende branches hebben wij een brede kijk op uw projecten, van engineering tot en met aanleg van uw hydraulisch systeem. Wij verzorgen onderhoud aan hydraulisch systemen, reparatie van cilinders, pompen en motoren en refit van complete systemen. Tevens inspectie en keuring van hydraulische installaties. About Hydraulic kan u ontzorgen hierdoor kunt u zich richten op andere zaken/werkzaamheden.

Doordat About Hydraulic een flexibele schil heeft met vakmensen op verschillende vlakken is er snel op te schalen en kunnen allerlei projecten worden gerealiseerd. Hydrauliek gaat altijd in combinatie met mechanisch en elektrisch en daarom is About Hydraulic ook op deze vlakken inzetbaar. About Hydraulic beschikt over een mobiele werkplaats om reparaties ter plaatse uit te voeren. In deze mobiele werkplaats zijn de meest voorkomende gereedschappen en voorraad aanwezig om direct reparaties uit te kunnen voeren zodat er efficiënt en kosten besparend kan worden gewerkt.

About Hydraulic heeft een brede klantenkring waaronder;

  • Luxe jachtbouw
  • Beroepsvaart
  • Industrie
  • Offshore
  • Zuivel industrie
  • Biomassa
  • Wegen bouw en grondverzet etc.

Deze brede klantenkring is de afgelopen jaren gegroeid door voornamelijk mond tot mond reclame.

Voor meer informatie bel 06-57341711 of mail info@abouthydraulic.nl