Prettig varen, stallen en onderhoud

0
1385

Watersport Twee Provinciën in Leeuwarden heeft de watersporter veel te bieden. Er zijn diverse ligplaatsen direct aan de nauwe Greuns. Een zeer ruime winterstalling binnen van maar liefst 2.500 m² en buiten rond de 7.000 m². De travellift is ingericht om schepen tot max. 32 ton te takelen. Er kunnen allerlei soorten schepen bij hen uit het water gekraand worden, ook met staande mast. Zelf onderhoud plegen aan uw schip? Romp verven, houtwerk lakken? Motor uit- of inbouwen? Dan bent u bij hen aan het goede adres. Ze beschikken over 3 loodsen in diverse afmetingen met eigen af te sluiten toegang.. Verder willen zij u graag adviseren en ondersteunen bij het onderhoud van uw schip. Met hun hands-on mentaliteit helpen ze u graag op weg naar meer vaarplezier.

Het is een echt familie bedrijf, de dagelijkse leiding is in handen van Sytze en Greta Kooi. Zoon Sipke verzorgt de stalling en technische werkzaamheden en Neef Jacob de schilderwerkzaamheden. Daarnaast hebben zij een vakkundig scheepsmonteur/elektricien en scheepstimmerman standby zodat zij u direct de nodige onderhoudsservice kunnen bieden, waardoor u prettig en ontzorgd kunt genieten van uw boot.