Klassiek Homeopaat en Magnetiseur in Drachten, Leeuwarden, Lekkum en Boornbergum

0
1743

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik scan uw lichaam en daarbij zoek ik de dieperliggende oorzaak van uw ziekzijn. Vervolgens geef ik een energetische behandeling met afsluitend een advies voor een ondersteunend natuurlijke medicatie. Ik coach u in (on)bewuste processen van uw blauwdruk waardoor u weer helemaal in uw kracht komt te staan! Oorzaken kunnen van zeer uiteenlopende aard zijn en zijn b.v. aangeboren, stress en trauma’s groot of klein. Allen geven een verstoring in uw energie systemen. Ik “repareer” vervolgens de verstoringen in uw energie systemen (zoals het immuunsysteem, spijsverteringssysteem, ademhalingssysteem, exocrien systeem, hormonaal systeem, bewegingsapparaat en huid etc).

De therapie kan ook worden gebruikt voor het bewustworden van antwoorden op uw levensvragen.

Door mijn aangeboren gave en gevolgde opleidingen haal ik de negatieve lading uit uw hersenen en energie-systemen. Vervolgens krijgt u een levenselixir tijdens de behandeling,  die heerlijk aanvoelt!

Geweldige resultaten zijn verkregen bij o.a. pijnklachten , klachten aan gewrichten, spieren, organen, nek- en rug, maag, darm, stress, moe, slaap, overgevoeligheid, nieren, fibromyalgie, trauma, burn-out, onrust, rouwverwerking, depressie.

Tijdens het consult ga ik op zoek naar de dieperliggende oorzaak. Bijvoorbeeld: een mevrouw kwam met heupklachten bij mij waarbij ik doorkreeg die veroorzaakt werden door een ontsteking aan de nieren. Ik ging mij eerst richten op de nieren waardoor vervolgens haar heup- en rugklachten waren verdwenen na de behandeling.

Na de behandeling adviseer ik (indien nodig) een natuurlijk middel in de vorm van een homeopathisch middel, vitamine, kruid of edelmetaal. Ik kan uittesten waar u een tekort aan heeft.  Velen van ons hebben een chronische tekort aan bepaalde stoffen. We eten vaak niet zo gezond dan we wel denken. Fruit wordt vaak onrijp verpakt om een lange transport te overleven. De werkzame stoffen in het fruit hebben dan niet hun werk kunnen doen. Groenten worden in kassen op glaswol of andere producten dan aarde gekweekt. Akkers zijn vaak overbemest, waardoor de grond verarmd raakt. En zo missen we onze belangrijke voedingsstoffen.

Om goed in uw vel te blijven zitten kunt u na de behandeling kiezen voor een één maandelijkse preventieve behandeling. Werkt preventief en is voor o.a. vitaliteit, nachtrust en immuunsysteem!

Vergoeding van de ziektekostenverzekeraar is mogelijk. Kijk onder de button Klassieke Homeopathie voor de mogelijke vergoeding van de aangesloten ziektekostenverzekeraars. Maak een afspraak en bel Margriet op 0511 – 70 50 06 of 06 – 20 13 32 74 of mail voor een afspraak in Leeuwarden (Lekkum), Drachten of Boornbergum.

Kijkt u op www.noag.org onder zorgverzekering welke zorgverzekeraars de behandeling vergoeden. De vergoeding is uiteraard afhankelijk van uw verzekeringspakket.