Ons recept: Toegankelijk, Eenvoudig en een Goed advies.

0
1230

Dat is waar de SNS teams in Sneek en Leeuwarden voor staan. Wij zijn een toegankelijke bank die voor je klaar staat. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar-, hypotheek- en verzekeringsproducten. Producten die je een duidelijk voordeel bieden op basis van een goed en eerlijk advies.

Vanaf 01-01-2017 worden de vestigingen in Sneek en Leeuwarden aangestuurd door Wytse van Steinvoorn en Marc Bootsma. Beiden hebben zij in totaal al bijna 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Na een lange periode in loondienst te hebben gewerkt, hebben zij er samen voor gekozen om als franchisenemers binnen SNS de twee vestigingen voort te zetten.

Uiteraard is het een weloverwogen keuze geweest. ‘’We zijn daarbij niet over een nacht ijs gegaan. In het bankenlandschap is de laatste jaren een hoop veranderd en er staan nog veel meer veranderingen op stapel’’, vertelt Wytse van Steinvoorn.
‘’Wij zijn van mening dat we dicht bij onze klanten moeten blijven staan”. Daar waar anderen ervoor kiezen om vestigingen te sluiten, willen wij graag meerdere vestigingen openen. Op 12 mei 2015 hebben we samen de vestiging in Leeuwarden opgezet en dat was toen wij nog in loondienst werkten bij de SNS. Inmiddels hebben wij plannen om op termijn ook een SNS vestiging in Franeker te openen. “We zijn ambitieus en wij willen graag dat klanten ervaren dat er altijd een SNS in de buurt is’’.

Wytse en Marc zijn van start gegaan met een ervaren team van adviseurs die allemaal een bancaire achtergrond hebben en inmiddels weten wat de klant van hen verwacht. Bij elkaar hebben zij bijna 200 jaar ervaring, net als de SNS die in 2017 haar 200 jarig bestaan zal vieren. Hoe mooi is dat?

‘’We houden van een no nonsens mentaliteit en als echte Friezen weten we dat nee nee is en ja ja. Geen dure woorden en adviseurs in strakke pakken, maar adviseurs die de taal van onze klanten spreken. In onze winkels kun je altijd even binnenlopen’’. Zes dagen per week staat er een vast team met adviseurs voor je klaar. Wat je vraag ook is, de adviseurs nemen de tijd voor je.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Je tot een saldo van € 5.000,- rente op je betaalrekening krijgt en dat die rente wellicht hoger ligt dan de rente die je bij een andere bank op de spaarrekening ontvangt?
  • Onze spaarrente tot de hoogste van Nederland behoort?
  • Je bij ons keuze hebt uit meerdere hypotheekanbieders en dat het eerste oriëntatie gesprek altijd op onze kosten is?
  • Wij gratis checken of je schadeverzekeringen goedkoper kunnen?

Overstappen is zo geregeld.
Steeds meer mensen stappen over naar SNS, omdat ze graag een bank in de buurt willen met adviseurs die je persoonlijke aandacht geven. Ook overstappen? Het is eenvoudiger dan je denkt, met de overstapservice hebben we het snel voor je geregeld. Elke zaterdag staat ons eigen overstapteam in de winkel voor je klaar!

Loop eens binnen in een van onze winkels en ervaar zelf onze service en expertise . De koffie staat altijd klaar!