Inwoners Leeuwarden winnen 350.000 euro bij Postcode Loterij

0
2134
Foto: Roy Beusker

Maar liefst drie postcodes in Friesland winnen deze maand de PostcodeStraatprijs

Amsterdam, 14 maart 2017 – Negen bewoners van de Jan Steenstraat in Leeuwarden zijn maandag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 8932 EB is in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Friesland heeft geluk deze maand: de PostcodeStraatprijs viel deze maand in zowel Leeuwarden, Ballum (Ameland) en Sneek.

De volgende bedragen zijn gewonnen in Leeuwarden:
– 75.000 euro (2 winnaars)
– 50.000 euro (1 winnaar)
– 25.000 euro (6 winnaars)

Een gloednieuwe BMW wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
De gelukkige is een van de winnaars van 75.000 euro.

Pieter en Fokalin winnen in totaal 100.000 euro: “Geweldig! We willen graag een grote reis maken en andere mensen blij maken.”

Annette en Richard winnen 50.000 euro en zijn blij verrast: “Van het geld willen we zeker op vakantie en onze dochters klagen al lang over een te kleine badkamer. Die gaan we denk ik wel verbouwen.”

Drie Straatprijzen voor Friesland
Naast de gelukkige winnaars in Leeuwarden, wonnen ook deelnemers uit het Friese Sneek en Ballum (Ameland) in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs. Afgelopen donderdag werden 25 deelnemers die meespelen met postcode 8605 AV (Valkstraat) in Sneek verrast met in totaal 812.500 euro. Zes bewoners van ’t Skottepad in Ballum (postcode 9162 GB) verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld afgelopen maandag met in totaal 200.000 euro.
Leeuwarden viel ook al eerder in de prijzen. In de apriltrekking van 2016 mochten vier deelnemers met postcode 8935 EA 175.000 euro verdelen.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Jan Steenstraat in Leeuwarden is op 31 maart te zien bij ‘Eén tegen 100′ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.