Stellar Events geeft nieuw elan aan Pasar Malam Leeuwarden!

0
1816

Op 23 t/m 25 juni organiseert Stichting Stellar Events de Pasar Malam Stellar in Leeuwarden. Deze pasar werd voor het laatst drie jaar geleden georganiseerd. Vele verzoeken aan de Stichting Stellar hebben ertoe geleid dat dit jaar de Pasar Malam in volle glorie weer terugkeert naar Leeuwarden.

Stellar Events zal dit jaar de Pasar Malam organiseren. ‘We gaan ervoor’, zijn de woorden van Chris Uittenbogaard de drijvende kracht achter wel 12 Pasars in heel Nederland. Een man met meer dan 40 jaar ervaring.

‘Het belooft een groot succes te worden’, vertelt hij,  ‘immers deze grootste Pasar in Friesland heeft zich een (culturele) plaats verworven en moet behouden blijven voor Leeuwarden en omstreken. Wij met onze Stichting zetten ons in voor dit mooie stukje cultuur waar zo velen van kunnen genieten we weten dan ook dat velen ons komen bezoeken’.

Hij gaat verder: ‘Tientallen kraamhouders met producten uit heel Azië hebben zich aangemeld om deze editie van de Pasar tot een succes te maken. U treft er geen middelmatige en overal verkrijgbare artikelen aan maar juist geselecteerde artikelen en producten die (meestal) door de kraamhouders zelf uit Azië zijn geïmporteerd. Een mooie sarong voor op vakantie onderweg naar het strand? Dat is op onze Pasar te koop. Maar ook bijzondere lampen, sieraden, meubels, kleding, groente en fruit met exotische namen. Diverse restaurants zijn aanwezig om u te laten genieten van exquise maltijden met de typisch  kruiden en bereidingswijze uit Azië m.n. Indonesië.  U ruikt bij binnenkomst al de heerlijk tropische geuren van de diverse specerijen.  En weet u dat er kramen zijn met tientallen verschillende sambals. Ook het mystieke element ontbreekt niet. Paranormale mediums zijn ook op de Pasar aanwezig. Ook zijn er bij diverse standhouders de bekende Tiger balsem en andere medicinale lotions, die klachten bij velen verminderen, te verkrijgen.

Natuurlijk hoort er bij een Pasar amusement. Op een groot podium treden diverse artiesten en dansgroepen op. Er ontstaat een geweldige sfeer van  gezelligheid en voor dat u het weet staat u mee te swingen. Zo is er dit jaar een concert van MASSADA met Johnny en Jopie Manuhutu. Onlangs teruggekomen van een trip door de Molukken en nu voor het publiek in Leeuwarden. Een formatie die W.T.C. Expo zal doen schudden op haar grondvesten. Ook stonden ze vorig jaar nog in uitverkocht Paradiso en het Paard van Troje!

Dat wordt genieten van mooie optredens van drie verschillende exotische dansgroepen maar ook vele andere artiesten zoals de formatie XANUR maar ook de mooie Doña Pessy met haar Gado’s   zorgen voor top entertainment’. Het enthousiasme van Chris is voelbaar!

En wat ook duidelijk wordt: Een pasar bezoek je niet voor een half uurtje. Je gaat er minstens een dagdeel naartoe om te genieten van alles wat er wordt aangeboden. De prijzen wordt extra laag gehouden voor slechts € 7,50 heeft u een hele dag toegang. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en 65+ kunnen op vrijdag tot 17.00 uur de Pasar bezoeken voor slechts € 5,-

Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op www.stichtingstellar.nl

Selamat Datang, u bent van harte welkom!