Vrijwilligersbeurs: maak kennis met de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk

0
689

Donderdag 28 september organiseert WELLZO Vrijwilligerswerk voor de achtste keer de jaarlijkse Vrijwilligersbeurs. Van 17.00 tot 20.00 uur opent Stadschouwburg De Harmonie haar deuren om bezoekers kosteloos kennis te laten maken met vrijwilligerswerk.

 Op de Vrijwilligersbeurs kunnen bezoekers zich oriënteren op, en kennis maken met de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Voorgaande jaren hebben vele bezoekers vrijwilligerswerk, passend  bij tijd en talent, op de beurs weten te vinden. Ruim 50 organisaties die met vrijwilligers werken presenteren zich hier.

 Bijna 50% van de Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn vaak de drijvende kracht achter maatschappelijke organisaties. Zonder vrijwilligerswerk zouden deze organisaties niet kunnen bestaan.

 Voor meer informatie over WELLZO Vrijwilligerswerk: www.wellzo.frl of bezoek onze facebookpagina.