Karin ontmoet Belinda

0
1656

Zoals gewoonlijk weer een liefdevolle ontmoeting met een fijn mens. Ik moet een beetje in mijn geheugen graven om te herinneren wanneer ik Belinda voor het eerst heb ontmoet. Dat zal ongeveer drie jaar geleden zijn. Op advies van mijn huisarts zocht ik een Reconnectie therapeut die mij kon helpen met de blokkade in mijn voet. Via de officiële website kwam ik bij Belinda terecht. Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik, twee mensen die redelijk gelijkwaardig in het leven staan, meer dan bereid zichzelf onder de loep te nemen en vooral gericht op zelfontwikkeling. Hoewel er in mijn rechtervoet nog steeds een blokkade zit, ben ik wel een vriendin rijker. Wat een vrouw,  één brok energie, een vlotte babbel, snelle mind, een spitsvondige geest, goedlachse vrouw altijd vrolijk en blij.

Sinds ik als freelance journalist de ruimte krijg om een hele pagina te vullen onder de noemer “Een kijkje in het leven van”, besef ik door hoeveel mooie en bijzondere mensen ik omringd ben. Ik ben begonnen met Julia, een inspirerende vrouw met veel levenservaring, daarna kwam Miranda, een vrouw met zoveel ideeën dat ze in mijn beleving nog een tweede leven nodig heeft om alles te bereiken wat ze voor ogen heeft. Nu Belinda, die zich in een sneltreinvaart heeft ontwikkeld tot een hoogwaardige coach die heel goed in staat is om mensen te helpen in een opperste staat van bewustzijn te komen. Ik heb stuk met haar meegewandeld op onze spirituele reis. Want vanaf het eerste moment gaan onze gesprekken over beperkende overtuigingen, leven vanuit angst in plaats van vertrouwen en over hoe je kunt leven in dankbaarheid. Belinda maakte nog gebruik van The Secret, maar ik had ondertussen het  prachtige boekje “The Magic” ontdekt van dezelfde schrijfster. Dit boek brengt de magie van het leven terug waarvan je als kind zo onder de indruk was. Als je maar weet waardoor magie wordt voortgebracht. Rhonda Byrne neemt je bij de hand. Een mysterie wordt onthuld, afkomstig van een heilige tekst. Stap voor stap komen eeuwenoude geheime lessen, onthullingen en wetenschappelijke wetten samen. Het resultaat na 28 dagen: een geluksniveau dat je niet voor mogelijk had gehouden. En ik was zwaar onder de indruk van dit boek omdat het mijn hele leven getransformeerd heeft en ik alleen nog maar gericht ben op dankbaarheid en vertrouwen. Maar Belinda zou Belinda niet zijn, als ze niet direct de teksten weet om te zetten in handeling. Enkele weken later organiseert ze een vierweeks cursus gebaseerd op de eeuwenoude geheime lessen uit het boek. Nieuwsgierig heb ik me aangemeld en eigenlijk werd al tijdens de eerste bijeenkomst duidelijk dat we samen een sterk team vormden. Zij vanuit de kennis van de brein en ik vanuit mijn werk als Journey practioner gericht op lichaamsbewustzijn. Beide kwaliteiten zorgden ervoor dat er een rechte lijn ontstaat van hoofd naar hart, wat als zeer helend werd ervaren,  Gemotiveerd door de erkenning zijn we samen op Facebook met de pagina “The Magic” begonnen. Je kunt je daar voor inschrijven, het boekje aanschaffen en 28 dagen lang zullen Belinda en/of ik je begeleiden op deze magische reis. Maar nu eerst vakantie!

Www.karinvaneis.nl