Een kijkje in het leven van: Belinda Scholten

0
3224

24 JAAR LANG PIJN
Op haar 16de begint het tot Belinda door te dringen dat de zogenaamde “groei” pijnen in de  onderrug en benen niet meer weggaan. Het enige middel om de pijnen ietwat te reguleren is de boel goed warmhouden, want kou op de benen is funest.  Er zijn momenten geweest dat de pijn zo heftig is dat Belinda haar benen in handdoeken moet wikkelen om de pijn te verzachten. 24 jaar lang rond lopen met pijn in de rug, elke ochtend weer hetzelfde verhaal.  ‘s Morgens op de zij draaien, je benen over de rand van het bed en jezelf proberen om hoog te duwen om uit je bed te komen. Hoewel de ene dag de pijn dragelijker is dan de andere dag zag het leven van Belinda Scholten er lange tijd zo uit. Op haar 29ste  zit haar rug echter muurvast. Belinda werkt als medisch analist, is  getrouwd en kan geen kant meer op. Naast haar eigen persoonlijke gebruiksaanwijzingen die ze altijd trouw toepast komt ze uiteindelijk in de medische molen terecht: bedrijfsarts, huisarts, fysiotherapeut en chiropractor. Haar bovenrug blijkt te redden, maar haar onderrug is dusdanig lang verkrampt geweest dat het spierweefsel is omgezet in bindweefsel, met zenuwpijnen als gevolg. De uiteindelijke conclusie van deskundigen komt hard aan. Belinda moet er mee leren leven.

EEN WONDERBAARLJKE ERVARING
Zomaar op een dag raakt Belinda in gesprek met een heer die heel spontaan op haar verhaal reageert en zegt “Jij moet bij mij langs komen”. Deze meneer blijkt een Reconnection Practioner. Vier dagen later ligt Belinda op zijn behandeltafel. “Kom maar op, ik wil wel van die pijn af!” denkt ze bij zichzelf. Tijdens deze behandeling voelt ze een soort trilling in haar knie vergelijkbaar met een zenuwtrek in het oog. Voor Belinda een onbekend gevoel en haar  sceptische brein gooit het per direct op toeval. Na de behandeling schaft ze het boek aan van Eric Pearl, Reconnective Healing.

Ze wordt hierdoor zo gegrepen dat ze een afspraak maakt voor een tweede sessie. Ditmaal vanuit haar eigen verlangen om weer in een gezond lijf te mogen leven. En deze keer is het niet slechts een trilling in haar knie maar er gebeurt van alles: haar lijf trilt aan alle kanten en de  ledematen vliegen spontaan alle kanten op. Belinda schiet in de slappe lach vanwege het absurde feit dat haar lichaam een eigen leven lijkt te leiden. Tot haar grote verbazing stapt ze na de tijd zonder pijn van de behandeltafel, het wonder is geschied. Thuis gekomen tart Belinda het noodlot en stapt de tuin in om te gaan spitten: iets wat ze voor die tijd niet kon bedenken ooit te kunnen! Maar zoals het in het boek staat beschreven: als de pijn weg is, blijft het weg! En hoe vreemd het ook moge klinken, sinds die tijd is Belinda vrij van pijn. Deze wonderbaarlijke ervaring heeft Belinda er toe gezet om de opleiding Reconnection Practioner te volgen. Inmiddels heeft ze vele cliënten behandeld en begeleid in hun weg naar genezing. Als Reconnection Practioner fungeert ze als portaal en opent de deur naar de wereld naar balans. Belinda beschouwt het als een eer daar aan mee te mogen werken en de ander te helpen in balans te komen.

HOE HEEFT BELINDA ZICH VERDER ONTWIKKELD?
Belinda is een dame met een zeer analytische kijk op de wereld mede ontwikkeld door haar bèta brein en een vader als beroepsmilitair. Belinda’s moeder heeft haar vanuit haar geloof mee gegeven dat er meer is tussen hemel en aarde, maar destijds kon Belinda hier weinig mee. Zoals ik al zei Belinda heeft een bèta brein. Altijd op zoek naar verklaringen, hoe kan dit? Ben ik gek of zit ik een droom? Daarom is Belinda  zich gaan verdiepen in de kwantum fysica en verschillende manier van kijken naar de wereld. Door de wetenschappelijke kennis zijn er bij haar inzichten ontstaan en hieruit is haar theorie “jouw frequentie” voortgekomen. Met deze kennis, haar analytische brein en haar inzichten heeft ze zich ontwikkeld tot coach. Hierbij staat “De Wet van de Aantrekkingskracht” centraal. Maar ondanks de tevreden cliënten bemerkt Belinda dat er bij sommige mensen wel het inzicht en de kennis aanwezig is maar het bijbehorende gevoel achterwege blijft.

CREATRIX
Totdat Belinda via een vriendin kennis maakt met de methodiek van Creatrix . Hoewel Belinda goed in haar velletje zit en bij problemen zichzelf weer redelijk snel in balans weet te brengen, beseft ze zich dat deze opleiding weleens heel geschikt voor haar kan zijn. Tijdens het assessment krijgt ze al meer inzichten over waar ze tegen aanloopt in het leven. Belinda gaat direct aan de slag, weer is ze sceptisch. Want de methoden die ze aangereikt krijgt zijn zo simpel en makkelijk dat ze bijna niet kan geloven dat het werkt. Echter na twee dagen registreert ze bij zichzelf al gedragsveranderingen, waaronder het zoeken naar bevestiging, hoewel ze weet dat het irreëel is, raakt ze zich bewust van het feit dat deze behoefte op meer vlakken doorwerkt dan ze in eerste instantie denkt. Op onderbewust niveau spelen er nog vele punten die het gedrag van haar beïnvloeden. Enkele voorbeelden hiervan zijn; “iedereen willen laten weten welke kennis ze heeft, willen terug komen op een verhaal, die ene man blijven whatsappen waarvan ze al lang weet  dat het niets gaat worden, de goedkeuring zoeken bij haar ouders over het opzeggen van haar baan”. Belinda is super blij dat ze Creatrix heeft gedaan, want het vechten tegen irreële emoties en belemmerende overtuigingen is voorbij, hoe kortstondig ze ook waren, ze waren er wel. Belinda heeft de stok achter de deur niet meer nodig om zich over haar angst heen te zetten. Als het goed voelt doe ze het gewoon!  Afgelopen februari heeft Belinda haar licentie gehaald en voelt zich echt geweldig. Ze heeft haar vaste baan opgezegd, heeft een goedlopend eigen bedrijf, waar ze privé trajecten aanbiedt. Sinds kort verzorgt ze Creatrix trajecten voor personeel in opdracht van een grote organisatie. En als kers op de slagroom heeft ze een evenwichtige nieuwe relatie en geniet vooral heel erg van het leven! Zonder spijt maar vol verlangen.

 

WAT KAN IK JOUW BIEDEN?
Tijdens een Creatrix® traject ruimen we samen jouw issues op. We bevrijden jouw van zowel bewust als onbewust beperkende overtuigingen waardoor jij net als ik voluit jouw leven kunt leven. Waar wil jij volgend jaar staan en wat houd jou daarin tegen? Weet jij het? Ben jij er klaar voor om uit die cirkel te stappen? Wat jouw issue ook is, neem er verantwoording voor. Pak je telefoon en bel me op! Ik sta te juichen aan de andere kant omdat ik weet wat jij mag gaan ervaren en dat is echt zo gaaf!

 

Liefdevolle groet,
Belinda Scholten
www.belindascholten.nl