optreden van Marjolein Meijers @ huiskamertheater De Wier, zaterdag 13 april 2019

0
1300
Marjolein Meijers © Kees Tabak

Het ‘kleinste huiskamertheater van noordwest Friesland’ biedt ook in dit seizoen weer een grote verscheidenheid aan muziek en lezingen: ‘Concerts & More @ De Wier’. Onder de noemer “Concerts” is in de maand april de beurt aan Marjolein Meijers. Wie kent haar niet van het uiterst succesvolle duo ‘de Berini’s’ uit de jaren 80 & 90 …?! Marjolein komt met het programma “MUZIEK!”, samen met haar begeleider en multi-instrumentalist Onno Kuipers.  Al meer dan 40 jaar leeft ze van en voor de muziek en dat is een goede reden voor een feestelijk muzikaal programma!  Naast de humorvolle verhalen is het nu vooral de gevarieerde muziek die je wakker schudt en je naar het puntje van je stoel trekt. Opzwepende Ierse deunen, jazzy cajun uit de moerassen van Louisiana, aanstekelijke Amerikaanse country en Balkanmuziek, ingevuld met Nederlandstalige topteksten die ontroeren en die zijn gelardeerd met echte verhalen.

‘Concerts & More @ De Wier’
Zaterdag 13 april 2019
De Wier 5
9056 PM Koarnjum

Aanvang concert: 20.30 uur
Deur open: 20.00 uur

Toegangsprijs: €17,50- p.p.Toegang tot dit optreden is alleen mogelijk na aanmelding via tel. 06-54763154 of via bobdeboer@pinupsanddowns.com Let op! Annuleren is altijd mogelijk, alleen dan 3 dagen van te voren, anders wordt de entreeprijs verrekend.