Uniek gerecycled cadeau voor deelnemers Himmelwike

0
1351

De jeugd wil in actie komen voor een beter milieu, maar hoe? Bijvoorbeeld door in Friesland actief mee te doen aan de jaarlijkse Himmelwike. Duizenden leerlingen verspreid over zes Friese gemeenten doen weer mee om samen de wereld mooier en schoner te maken.  

Na afloop van de Himmelwike krijgt elke ‘Himmel Hero’ een welverdiend cadeau met een verhaal. Dit jaar is dat een uniek containertje gemaakt van 100% gerecycled kunststof, van afgedankt speelgoed (foto). Zo wordt een kringloop gesloten!

Circulair, mooi en schoon
Omrin streeft samen naar een circulaire economie en zet daarom ook vol in op het terugwinnen van grondstoffen uit afval. Een mooie en schone wereld, met zo weinig mogelijk (zwerf)afval. Educatie en recycling laat Omrin zo tijdens de Himmelwike op deze manier samenkomen.

Meer info op https://www.omrin.nl/bij-mij-thuis/educatie/himmelwike/