Woning- en digitale inbraakpreventieavond Camminghaburen

0
356

Bewoners van de wijk Camminghaburen  zijn uitgenodigd voor een preventieavond over woninginbraak en digitale(cybercrime) inbraak. De bijeenkomst is op dinsdagavond 21 mei in ROC Friese Poort Wilaarderburen. U bent welkom hierbij aanwezig te zijn.

Ex-inbreker Evert Jansen vertelt waar woninginbrekers op letten en hoe inwoners hen een stap voor kunnen zijn. In zijn presentatie zijn foto’s uit de wijk verwerkt. Renze Tjoelker van ROC Friese Poort geeft tips en trucs om mensen te beschermen tegen cybercrime (digitale inbraak en misbruik van computergegevens). Na de presentaties kunnen bezoekers een kijkje nemen bij een informatiemarkt.

De inbraakpreventieavond voor Camminghaburen is onderdeel van een aantal avonden in wijken en dorpen in onze gemeente. Het volledige programma voor de bijeenkomst leest u hier.