Fries Museum annuleert groepsactiviteiten op 14 en 15 maart

0
158
Foto: Ruben van Vliet

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus en de verwachte drukte in het laatste weekend van Wij Vikingen neemt het Fries Museum maatregelen. Komend weekend (14 en 15 maart) zijn een aantal groepsactiviteiten afgelast. Het museum is vooralsnog gewoon geopend en Wij Vikingen is te bezoeken, maar rondleidingen en workshops gaan niet door. Mensen die het museum willen bezoeken kunnen de website in de gaten houden voor verdere ontwikkelingen.

Mensen die een ticket gereserveerd hebben voor een van de activiteiten kunnen hun geld terug krijgen. Het museum zal de zaalcapaciteit goed in de gaten houden om overmatige drukte te voorkomen. Het is aangeraden online een ticket voor een uurblok te kopen. Het Fries Museum volgt de nationale richtlijnen op de voet en neemt bijkomende maatregelen wanneer dit geadviseerd wordt.